+4569153730 info@j-v-r.dk

Ny terrasseoverdækning?

Forlæng sommeren med en terrasseoverdækning i Sønderborg

Går du og drømmer om en terrasseoverdækning i Sønderborg? Så du kan forlænge sommeren med en måned eller to på hver side af højsommeren. Eller måske bare gøre det tåleligt at side ude om sommeren. For vi har godt nok ikke været heldige med vejret de sidste par somre. Så læs med her og find ud af, hvordan du får sat en terrasseoverdækning op i Sønderborg.

Sad du også ude på terrassen alt for få dage sidste sommer? Så er du ikke alene. For enten regnede det eller også blæste det. Vejret ville bare ikke være med alle os, der elsker at sidde og nyde solen, fuglesangen og haven omkring vores terrasse.

Bare der dog var tag over den der terrasse. Og måske noget som kunne lå for vinden fra den kant, hvor den oftest kommer fra. Så kunne du få et meget større udbytte af din terrasse og sidde ude mange flere dage om året – også selv om det regner, blæser eller hvad vejrguderne nu ellers har i posen til os.

Få professionel rådgivning og vejledning

Har du spørgsmål til valg af terrasseoverdækning, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter Jysk Vindues Rådgivning dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige overdækning til din bolig.

Ny terrasseoverdækning ?

Få den bedste inspiration og de rigtige tips til at vælge terrasseoverdækning!

En terrasseoverdækning gør det muligt

Det er her, en terrasseoverdækning kommer ind i billedet. For med terrasseoverdækningen kan du dels sidde i tørvejr, selv om det regner og dels holde bedre på solvarmen, når solen endelig titter frem.

Samtidig har du mulighed for at sætte sider på terrasseoverdækningen, så du kan skabe læ. Vælger du nogle glaselementer til den eller de sider, du vil lukke af, behøver du ikke miste udsigten. Samtidig kan du frit vælge, om du kun vil afdække en eller flere sider – eller starte med en og så bygge flere sider på, efterhånden som du får lyst eller budget til det.

Terrasseoverdækningen er naturligvis af glas og fås i flere forskellige farver, materialer og udformninger. Derved kan du bedre vælge en terrasseoverdækning, som passer til husets arkitektoniske stil og farvevalg.

Du kan indbygge markise og terrassevarmer i terrasseoverdækningen. Så kan du skabe skygge på en virkelig varm sommerdag med markisen. Samtidig kan du forlænge de gode sommeraftener med op til flere timer med terrassevarmeren.

Kort sagt vil du få meget mere ud af din terrasse med en terrasseoverdækning.

Sådan får du en terrasseoverdækning i Sønderborg

Skal du have den helt rigtige terrasseoverdækning til din bolig i Sønderborg, skal du tage fat i Jysk Vindues Rådgivning. Vi har leveret terrasseoverdækninger, udestuer, vinduer og døre til hele Syd- og Sønderjylland.

Kontakt os allerede i dag ved at udfylde formularen herunder. Du kan også give os et ring eller sende os en mail. Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer forbi, og finder den helt rigtige terrasseoverdækning til din bolig. Vi ses!

Få professionel rådgivning og vejledning

Har du spørgsmål til valg af terrasseoverdækning, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter Jysk Vindues Rådgivning dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige overdækning til din bolig.

Kystvej 50 - 6200 Aabenraa

[/db_pb_map_pin]
terrasseoverdækning

Jysk Vindues Rådgivning ApS - Klaus Gormsen - Kystvej 50 - 6200 Aabenraa

Tlf.: +45 69 15 37 30 - info@j-v-r.dk

online-møder.dk