+4569153730 info@j-v-r.dk

Glasskydedøre

Få den bedste inspiration og de rigtige tips

Glasskydedøre i terrasseoverdækningen øger anvendeligheden

Med en VELFAC glasskydedør lukker du lyset ind og øger nærheden til naturen. Samtidig får du endnu bedre mulighed for at variere åbningen i terrasseoverdækningen. Vælger du at få leveret din glasskydedør af Jysk Vindues Rådgivning, får du samtidig professionel rådgivning og 35 års erfaring. Kontakt os allerede i dag!

Har du en terrasseoverdækning, kan du med tiden sætte sider på den, så den ender med at blive en rigtig udestue. Du kan også vælge kun at sætte sider på, i de retninger hvor det oftest blæser fra. I begge tilfælde kan en glasskydedør være en praktisk løsning, fordi den næsten ikke kan ses, lukker mere lys ind, og øger nærheden til naturen.

Få professionel rådgivning og vejledning

Har du spørgsmål til valg af terrasseoverdækning, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter Jysk Vindues Rådgivning dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige overdækning til din bolig.

Glasskydedøre

Få den bedste inspiration og de rigtige tips

Fleksibel, usynlig overgang til haven

Med en glasskydedør får du en fleksibel, usynlig overgang mellem terrassen og haven. Du kan få glasskydedøre i mange forskellige udformninger og bredder.

Sætter du glasskydedøre i hele bredden på den eller de sider, som du ønsker at lukke på din terrasseoverdækning, får du større fleksibilitet i hverdagen. Samtidig bestemmer du selv, hvor meget du åbner glasskydedøren. Derved kan du bedre regulere temperaturen på terrassen og adgangen til den omgivne natur.

Få en glasskydedør til terrasseoverdækningen, der passer

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken glasskydedør du sætter i din terrasseoverdækning. For passer glasskydedøren ikke til stilen på hverken terrasseoverdækning eller hus, kommer den til at se helt forkert ud. I værste fald får den ligefrem hele terrasseoverdækningen til at virke påklistret eller forkert ud rent stilmæssigt – og den slags kan mærkes på ejendomsvurderingen, og liggetiden den dag huset skal sælges.

I forbindelse med at vi giver tilbud, rådgiver vi dig gerne omkring valget af glasskydedør. Vi tager udgangspunkt i blandt andet byggestil, farve og materialer på terrasseoverdækning, husets vinduer og døre, samt hvilken anvendelse du påtænker til glasskydedøren.

Ud fra disse parametre finder vi den model, der farve-, materiale- og stilmæssigt passer bedst til din terrasseoverdækning og øvrige bolig ,og som tilbyder de funktioner og muligheder, som du ønsker.

Få den bedste løsning fra Jysk Vindues Rådgivning

Så med Jysk Vindues Rådgivning er du sikker på, at du får den mest optimale og flotteste løsning på glasskydedøre til din terrasseoverdækning.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, send en mail på info@j-v-r.dk eller ring til os på 69 15 37 30. Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig bedst, at vi kommer ud og giver dig et uforpligtende tilbud på din glasskydedør.

Få professionel rådgivning og vejledning

Har du spørgsmål til valg af terrasseoverdækning, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter Jysk Vindues Rådgivning dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige overdækning til din bolig.

Kystvej 50 - 6200 Aabenraa

[/db_pb_map_pin]
terrasseoverdækning

Jysk Vindues Rådgivning ApS - Klaus Gormsen - Kystvej 50 - 6200 Aabenraa

Tlf.: +45 69 15 37 30 - info@j-v-r.dk

online-møder.dk