+4569153730 info@j-v-r.dk

Foldedøre

Få den bedste inspiration og de rigtige tips

Terrasseoverdækning med foldedøre i glas

Med en terrasseoverdækning med foldedøre i glas kan du forlænge sommeren et par måneder. Samtidig kan du åbne terrassen helt op, når solen først for alvor bager ned, og terrasseoverdækningen bliver dit skyggested for solen. Læs mere om terrasseoverdækning med foldedøre i glas, og hvorfor du skal få dem sat op af Jysk Vindues Rådgivning.

Har du allerede en terrasseoverdækning – eller overvejer du stadig – og vil du gerne lukke den af uden at gemme terrassen væk bag udestueelementer? Så er en foldedør i glas løsningen. De kan foldes helt til side, så terrassen forbliver lige så åben, som den var før du fik sat terrasseoverdækningen op.

Når foldedørene er lukkede, slutter de helt tæt, og giver læ for vinden. Du kan også nøjes med at åbne et par enkelte eller et enkelt fag af foldedørene, så den stadig giver læ for vinden. Det gør foldedøren til en væsentlig mere fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at skabe præcis den åbning, som du ønsker.

Glasfoldedørene kan fås både med rammer i træ eller aluminium eller helt rammeløse. Den rammeløse foldedør gør overgangen mellem terrasse og have næsten usynlig. Både når den er lukket og åben. Samtidig kan du være helt rolig. Glasdørene uden rammer er produceret af tykt sikkerhedsglas, der ikke splintrer. Så der er ingen, der kommer til skade, selv om en af dørene skulle blive smadret.

Få professionel rådgivning og vejledning

Har du spørgsmål til valg af terrasseoverdækning, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter Jysk Vindues Rådgivning dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige overdækning til din bolig.

Foldedøre

Få den bedste inspiration og de rigtige tips

Det er de små detaljer, der fuldender løsningen

Med vores foldedøre i glas får du en fleksibel åbning ud til din have, der kan justeres alt efter vejr, dine præferencer og temperaturen.

Samtidig falder foldedørene naturligt ind i både terrasseoverdækningen og boligens stil. Skinnerne til foldedørene og eventuelle rammer kan males i samme farve som boligens vinduer eller det eksisterende træværk på terrassen. Derved virker det som om, foldedørene altid har været der.

Glidende overgang til naturen

Skinnen er lav og kan montres oven på terrassen, uden at den bliver en forhindring, når f.eks. grillen eller solvognen skal køres ud. Og skulle du træde på den med bare fødder, er der ingen skarpe eller ubehagelige kanter. Skinnen kan også fræses ned i brædderne, så den næsten helt forsvinder.

Desuden kan foldedørene kan trækkes helt ud til sternen på terrasseoverdækningen, så du kan udnytte terrassens areal maksimalt.

Få kompetent opsætning af både terrasseoverdækning og foldedøre i glas

Hos Jysk Vindues Rådgivning har vi over 35 års erfaring med at levere vinduer, døre, udestuer og terrasseoverdækninger til danske hjem. Hele vejen har vi bygget vores forretning på ærlig og saglig rådgivning, der sikrer, at du får den rigtige løsning, der passer til dit hjem. For der er intet, der kan trække så meget ned i ejendomsvurderingen, som en terrasseoverdækning der virker påklistret og forkert på huset.

Så vil du have kompetent opsætning af både terrasseoverdækning og foldedøre i glas? Så kontakt Jysk Vindues Rådgivning allerede i dag!

Få professionel rådgivning og vejledning

Har du spørgsmål til valg af terrasseoverdækning, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter Jysk Vindues Rådgivning dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige overdækning til din bolig.

Kystvej 50 - 6200 Aabenraa

terrasseoverdækning

Jysk Vindues Rådgivning ApS - Klaus Gormsen - Kystvej 50 - 6200 Aabenraa

Tlf.: +45 69 15 37 30 - info@j-v-r.dk

online-møder.dk